Kennisportaal

Kennisportaal

Met ons Academy kennisportaal willen we klanten en gebruikers van Factview, maar ook andere ondernemers en bestuurders van stichtingen en organisaties, ondersteunen met toegespitste kennis over het begrijpen van financiën, de financiële beheersing van hun organisaties en het optimaliseren van hun bedrijfsvoering en strategie voor een duurzaam resultaat en continuïteit van voortbestaan.
Met andere woorden: het succes van de organisatie borgen en uitbreiden.

Hiertoe bieden wij een combinatie aan van kennis en praktijkervaring. Zo geven wij kennisintensieve en interactieve workshops, trainingen rondom het gebruik van Factview, om alles uit te kast te halen wat het systeem te bieden heeft, en zogenaamde labs, waarin wij speciaal met directie- en/of managementteams in één of meer sessies dieper ingaan op diverse aspecten van de bedrijfsvoering. Voorbeelden: het formuleren van een nieuw businessmodel, het bepalen van strategie, het opnieuw inrichten of structureren van de organisatiestructuur of interne processen, of te nemen besluiten waarbij het management van de organisatie graag externe ondersteuning wil krijgen om kennis toe te voegen en het proces te begeleiden.

Als je een workshop of training wilt bijwonen, kun je je aanmelden via de contactpagina. Wij nemen na ontvangst van je aanmelding contact met je op. Wil je een lab organiseren, dan kun je dit aanmelden via de contactpagina of een belafspraak inplannen voor verdere details.

LIVE DEMO'S

Live demo's

Maak kennis met Factview

Meer te weten komen over wat Factview jou te bieden heeft of hoe de applicatie precies werkt? Vraag een demo aan! In deze sessie neemt onze specialist je mee in alle functionaliteiten van Factview én krijg je direct antwoord op jouw vragen.

Vraag een Demo aan →

Workshops

Alles wat je als bestuurder, dga en finance professional nodig hebt om financieel beter te sturen

WORKSHOP: GRIP OP FINANCE

Een laagdrempelige en effectieve workshop waarin Dagmar van Eijs je meeneemt in de wereld van financieel inzicht en het financieel optimaal aansturen van je organisatie of onderneming. De workshop is bedoeld voor iedere dga en bestuurder die meer inzicht wil krijgen in zijn/haar financiële situatie en op basis daarvan gedegen beslissingen wil nemen, maar daar niet de kennis of middelen voor heeft. Er is géén voorkennis vereist om aan de workshop deel te nemen. Door de aanpak en methode die je tijdens de workshop krijgt aangereikt zul je daarna cijfers en de financiële bedrijfsvoering van je organisatie met andere ogen bekijken. Je begrijpt het eindelijk!

Doelgroep: directieleden, bestuurders en dga’s die kennis en inzicht willen opdoen over hun financiën.

WORKSHOP: VAN FINANCIAL CONTROL NAAR STRATEGIC CONTROL

Een pragmatische en effectieve aanpak om financial-controlafdelingen te voorzien van geïntegreerde datacontrol, financiële analyse, reporting en forecasting ten behoeve van financieel inzicht voor directie en management voor beslissingsondersteuning en strategische besluitvorming.

Doelgroep: directieleden, CFO’s en financial controllers.

Contact →

Trainingen

Samen met experts meer uit Factview halen

Wij geven diverse trainingen aan gebruikers van Factview. Door middel van deze trainingen krijg je kennis aangereikt rondom het gebruik van de verschillende functionaliteiten van Factview. Tevens vergroot je jouw individuele kennis en vaardigheden op het gebied van rapporteren, analyseren, prognosticeren en het consolideren van bedrijven.
De trainingen gaan in op de inhoud van menu’s, de werking van diverse functies, hoe je flexibel andersoortige informatie kunt opstellen en gegevens met elkaar combineert. Ook krijg je tips en tricks aangereikt om nog meer voordeel uit Factview te halen.

De trainingen hebben een tijdsduur van 1,5 uur en vinden online plaats.

Contact →

Labs

Samen met experts meer uit je bedrijfsvoering halen

Een lab is een werkvorm om zeer snel, adequaat en doeltreffend informatie op tafel te krijgen en tot oplossingen te komen voor vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering. Het zijn interactieve sessies van een halve of hele dag waarbij tijdsbewaking en concreet resultaat centraal staan. In onze labsessies ga je met een team van medewerkers het gesprek aan met experts op diverse kennisterreinen. In deze sessies leveren wij maatwerk. Per lab inventariseren wij voorafgaand jouw vraag en situatie en maken wij een opzet voor de inhoud en vorm van het lab. Samen met jou en je team zorgen we ervoor dat er tijdig antwoord komt op de gestelde vraag.
Labvragen kunnen zeer divers zijn. Voorbeelden zijn: het vinden van een oplossing voor een hardnekkig knelpunt, vragen omtrent structuur en strategie, verbeteringen om optimaal succes te behalen of het concreet uitwerken van een businessmodel.

Contact →

VRAAG EEN DEMO AAN