THEXTON ARMSTRONG

Thexton Armstrong is een advies- en coachorganisatie die vakmensen helpt bouwen aan een solide onderneming die gezond en winstgevend is, waarin het ondernemen weer aansluit bij de oorspronkelijke visie en droom.

Thexton Armstrong werkt met een ‘winstlekkage’ onderzoek – een eigen ontwikkelde en beproefde methodiek – als start voor een gedegen bedrijfsanalyse van de onderneming.

Aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf biedt Thexton Armstrong ondersteuning voor:

  • een realistisch plan van aanpak met verbeteringen en nieuwe ideeën
  • grip op financiën en meer werkplezier
  • en natuurlijk ook de implementatie en realisatie van het plan.

Jobien Wind is een ervaren en analytisch ondernemer en sinds 2000 bedrijfsadviseur en coach. Ze kiest graag haar eigen pad als adviseur/coach. Elke ondernemer is anders, dus werkt ze de ene keer heel sturend als adviseur en of biedt ze de andere keer juist veel ruimte aan de ondernemer en diens werknemers. Haar uitgangspunt is dat als je een bedrijf wilt veranderen, de ondernemer ook moet veranderen.

Kernwoorden voor haar manier van werken zijn: analytisch, betrokken, inspirerend, structurerend, humor, confrontatie en ervaren.

Zij ziet financiën als een manier om grip te krijgen op een bedrijf en weet dat eenvoudig en zonder meer hanteerbaar te maken.

Jobien is gespecialiseerd als een allround adviseur/coach. Ze heeft extra affiniteit met (zakelijke) dienstverleners en technische ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Acquisitie, personeel en grip op financiën zijn de meest voorkomende onderwerpen in haar werk.