PROFACTION

ProFaction B.V. is een gespecialiseerde adviesorganisatie in het optimaliseren en laten groeien van bedrijven en non-profitorganisaties.

Profaction ondersteunt een zeer divers en groot aantal organisaties bij het succesvol professionaliseren en herstructureren van hun bedrijfsvoering. Variërend van kostenoptimalisatie en procesverbetering tot risico management en van strategie & beleid tot compliance. Profaction zorgt ervoor dat opdrachtgevers de beste expertise aan tafel krijgen.

Zij zetten daarvoor zowel eigen mensen als hun brede netwerk van specialisten in.

Profation werkt onder andere voor voor profit-bedrijven, (semi)overheden, zorginstellingen en het onderwijs. Als partner van Factview zorgen zij onder meer voor een optimale inzet van Factview, zodat deze dedicated en bedrijfsbreed inzetbaar is.

Simon Postma is directeur van ProFaction en gespecialiseerd in sales en contractmanagement.

Hij heeft een financiële/bancaire achtergrond (o.a. Rabobank) en is 10 jaar als partner verbonden geweest aan een internationale organisatie gespecialiseerd in kostenoptimalisatie. Hij heeft diverse functies doorlopen, van adviseur, manager tot directeur. Hij weet vanuit zijn brede ervaring dat theorie en praktijk nooit 100% overeenkomen en dat constant bijsturen, innoveren en optimaliseren in elke organisatie noodzakelijk blijven.