PREVI FINANCE INTERIM MANAGEMENT

Previ Finance Interim Management B.V. richt zich op het adviseren, ondersteunen, begeleiden en professionaliseren van bedrijven en organisaties. Van de beheersing van de financiële en/of administratieve bedrijfsprocessen tot het behalen van een optimaal rendement.

Op brede wijze inzetbaar door een uitgebreide ervaring in procesbegeleiding en de aansturing van projecten op het gebied van procesverbetering voor bedrijven op verschillende managementniveaus.

Gespecialiseerd in financial- en management controlling en het verzorgen van de organisatorische en bestuurlijke informatievoorziening, zoals het verrichten van administratieve werkzaamheden, grootboekbeheer, jaarrekeningwerk en samenstelopdrachten en diverse services & support voor alle soorten organisatievormen, zowel nationaal als internationaal.

Previ Finance Interim Management B.V. ondersteunt ondernemingen en organisaties bij het grensverleggend zaken doen.

Edwin Moen is een ervaren HBO en universitair geschoolde interim financial met uitstekende kennis en ervaring op het gebied van control, financieel management en de inrichting van bedrijfsprocessen. Maar ook met alle aspecten van de financiële administratie waaronder debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie. Gedreven door enthousiasme, waarbij hij zowel strategisch als operationeel streeft naar het optimale resultaat voor zijn opdrachtgevers. Door zijn uitgebreide kennis en praktijkervaring doorziet hij bedrijfsprocessen snel en op elk niveau van de organisatie, zodat hij het management optimaal kan ondersteunen met concrete resultaten gericht op een optimaal rendement.