EAST GROUP

East Group is een advies- en administratiekantoor in de Achterhoek met persoonlijk betrokken dienstverlening voor mkb en zzp’ers. East Group werkt met slimme software, waardoor de administratie volledig geautomatiseerd kan worden, maar vergeet daarbij niet mee te denken met de klant en altijd die persoonlijke ‘touch’ te geven.

Ook kan vanuit East Group financiële interim-management worden geboden, als de zaken tijdelijk om een oplossing vragen.

In deze veranderende tijden heeft East Group het Asivo-concept geïntroduceerd. Asivo richt zich op de toekomst van de ondernemer in plaats van het achteromkijken naar de jaarrekening. Wij noemen het ‘personal business controlling’. Kijken naar huidige cijfers en samen met de ondernemer prognosticeren op basis van scenario’s.

East Group biedt veel verschillende dienstverlening voor continuïteit, groei en succes voor ondernemers. Maar blijft nog wel altijd zichzelf: nuchter, betrokken én slagvaardig.

Specialisaties

  • advies en administratie mkb en zzp
  • financieel interim-management
  • personal business controlling

Ron Nijkamp is een financieel interimmanager die als registeraccountant en directeur-grootaandeelhouder van East Group B.V. fungeert. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring op financieel en administratief gebied en deelt die ervaring als strategisch adviseur op financieel economisch gebied. Daarbij legt hij de focus op de toekomst en de kansen die er als ondernemer liggen: waarde toevoegen met heldere prognoses en scenario-analyses.

Ron is gespecialiseerd in jaarrekeningenrecht (IFRS en NL-GAAP) en als docent Externe verslaggeving verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.