Managementinformatiesysteem vóór professionals dóór professionals

Factview Financial Intelligence is ontwikkeld door Planning Company en Dagmar van Eijs.

Planning Company (www.planningcompany.nl) is een adviesorganisatie gespecialiseerd in forecasting en het genereren van financiële managementinformatie. Planning Company ondersteunt het gehele traject van het bedenken van businessmodellen, strategische besluitvorming, het bepalen van KPI’s, verkrijgen van financieel inzicht tot en met de administratieve inrichting.

Planning Company heeft experts in huis met een hands-on mentaliteit, die hoogwaardige bedrijfseconomische kennis, strategische inzichten en IT-expertise met klanten delen.

Dagmar van Eijs is een veelzijdige, ervaren professional die al 25 jaar als ondernemer, interimmanager, organisatieadviseur, projectmanager en universitair docent voor veel bedrijven en organisaties heeft gewerkt in uiteenlopende functies. Zijn specialisme is een combinatie van strategic en financial engineering: het verbeteren van financial control, planning & control en strategische controlprocessen. Door zijn bedrijfskundige ervaring, skills en visie is hij een specialist in het oplossen van vraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering, organisatie inrichting, businessmodellen, verdienmodellen, procesoptimalisatie en communicatie verbetering. Zijn focus is gericht op het verbinden van mensen, structuren, systemen, geldstromen en de interactie daartussen om tot betere winstgevendheid, communicatie en samenwerking te komen.

Om Factview.nl beter toegankelijk te maken gebruiken wij functionale, analytische en marketingcookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons cookiebeleid.

ACCEPTEREN