Financiële rapportage

ZO WERKT FINANCIËLE RAPPORTAGE

Snel en eenvoudig rapporten maken
1.

Stap 1

Koppel een financiële administratie of importeer een auditfile in Factview en ‘map’ de grootboekrekeningen aan de standaard rapportagestructuur

2.

Stap 2

Open één van de standaard rapporten in het rapportagemenu en krijg inzicht in je financiële situatie

3.

Stap 3

Stel zelf een rapport samen op basis van een eigen gemaakte structuur

INZICHTEN DIE JE ORGANISATIE LATEN GROEIEN

Factview rapportages laten je een nauwkeurige stand van zaken zien

Factview is krachtige beleidsondersteunende software. Het combineert finance en strategie en maakt de actuele stand van zaken voor iedereen op de controlafdeling en voor het management op vele niveaus inzichtelijk. Door tijdwinst en een efficiencyslag ontstaat meer ruimte voor het analyseren van de cijfers en het doorontwikkelen van de visie voor strategie. Diepgaand inzicht in de actuele én toekomstige financiële positie en resultaten helpt de hele organisatie vooruit om in de toekomst succesvol te blijven.

MEERDERE GEBRUIKSTOEPASSINGEN INEEN

Rapporteren, consolideren, analyseren, prognosticeren en informeren tegelijk

Met Factview heb je verschillende toepasingen in één en dezelfde applicatie binnen handbereik. Van het bekijken van actuele en historische cijfers tot en met een liquiditeitsprognose voor de komende 5 jaar. En dat op het niveau van één bedrijf tot en met een groep van meerdere – ook buitenlandse – entiteiten. In nagenoeg alle rapportages kun je verschillende gegevens naast elkaar zetten, kiezen welke gegevens je wel en niet wil tonen en inzoomen op diverse organisatieonderdelen, zoals kostenplaatsen, projecten of afdelingen. Binnen een organisatie kunnen meerdere medewerkers rapportages bekijken, die je op maat aan gebruikers kunt toekennen.

RAPPORTEREN EN NOG EENS RAPPORTEREN

Snel helder en compleet inzicht

Factview biedt gebruikers een stevige basis voor financiële rapportages.

Het bevat de belangrijkste financiële rapportages en inzichten voor de financiële maandrapportages voor bedrijven en organisaties. Daarnaast biedt het extra overzichten met grafische weergaves van gegevens, balansen en kasstroomoverzichten. Daarmee biedt het systeem uitgebreide financiële informatie om volledig op te sturen.

Ook berekent Factview automatisch de belangrijkste financiële kengetallen. Zo kan bovendien de actuele financiële situatie snel en professioneel worden beoordeeld.

STANDAARDRAPPORTEN ÉN VRIJE RAPPORTAGESStructuur én flexibiliteit in rapportages

Factview geeft de ultieme vrijheid in rapportageformats. Diverse standaardrapportages staan direct ter beschikking en de gebruiker kan naar eigen inzicht zelf formats toevoegen. Daarmee zorg je ervoor dat het juiste inzicht de effectiviteit van de bedrijfsvoering vergroot.

CONSOLIDEREN MET FACTVIEW Consolideren van bedrijven

Factview ondersteunt het consolideren van bedrijven, waaronder die van buitenlandse dochters, afwijkende financiële administraties, eliminaties en subconsolidaties. Alle rapportage-opties zijn snel, gemakkelijk en voor alle organisatieonderdelen beschikbaar.

ONAFHANKELIJK WORDEN VAN EXCELTijd en geld besparen en risico's elimineren door minder gebruik van Excel

Factview helpt je de nadelen van Excel te reduceren. Er gaat geen kostbare tijd meer verloren aan het vele aanpassen, beheren en controleren van Excel-modellen om het management te voorzien van nieuwe maandcijfers. Daardoor daalt de kans op fouten in de rapportages.

VRAAG EEN DEMO AAN START HIER

Om Factview.nl beter toegankelijk te maken gebruiken wij functionale, analytische en marketingcookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons cookiebeleid.

ACCEPTEREN