ZO WERKT FINANCIËLE RAPPORTAGE

STAP 1
Koppel een financiële administratie of importeer een auditfile in Factview en 'map' de grootboekrekeningen aan de standaard rapportagestructuur.

STAP 2
Open één van de standaard rapporten in het rapportagemenu en krijg inzicht in je financiële situatie.

STAP 3
Stel zelf een rapport samen op basis van een eigen gemaakte structuur.

INZICHTEN DIE JE ORGANISATIE LATEN GROEIEN

Factview rapportages laten je een nauwkeurige stand van zaken zien.

Factview is een krachtige beleidsondersteunende software. Het combineert finance en strategie en maakt de actuele stand van zaken voor iedereen op de controlafdeling en voor het management op vele niveaus inzichtelijk. Door tijdwinst en een efficiencyslag ontstaat meer ruimte voor het analyseren van de cijfers en het doorontwikkelen van de visie voor strategie. Diepgaand inzicht in de actuele én toekomstige financiële positie en resultaten helpt de hele organisatie vooruit om in de toekomst succesvol te blijven.

MEERDERE GEBRUIKSTOEPASSINGEN INEEN

Rapporteren, consolideren, analyseren, prognosticeren en informeren, allemaal tegelijkertijd.

Met Factview heb je verschillende toepassingen binnen handbereik in één en dezelfde applicatie. Van het bekijken van actuele en historische cijfers tot en met een liquiditeitsprognose voor de komende vijf jaar, op het niveau van een enkel bedrijf of een groep van meerdere entiteiten, inclusief buitenlandse. In nagenoeg alle rapportages kun je verschillende gegevens naast elkaar zetten, kiezen welke gegevens je wel en niet wilt tonen en inzoomen op diverse organisatieonderdelen zoals kostenplaatsen, projecten of afdelingen. Binnen een organisatie kunnen meerdere medewerkers rapportages bekijken, die je op maat aan gebruikers kunt toekennen. Zo kun je met Factview efficiënter rapporteren, analyseren, prognosticeren en informeren, allemaal tegelijkertijd.

RAPPORTEREN EN NOG EENS RAPPORTEREN

Snel, helder en compleet inzicht met Factview.

Factview biedt gebruikers een stevige basis voor financiële rapportages en inzichten. Het bevat alle belangrijke financiële rapportages en biedt overzichten met grafische weergaves van gegevens, balansen en kasstroomoverzichten. Hiermee biedt het systeem uitgebreide financiële informatie om volledig op de hoogte te blijven van de financiële situatie van een bedrijf of organisatie. Het is een betrouwbaar platform dat zorgt voor snel en helder inzicht, waardoor financiële maandrapportages en andere rapportages efficiënter en effectiever gemaakt kunnen worden.

Ook berekent Factview automatisch de belangrijkste financiële kengetallen. Zo kan bovendien de actuele financiële situatie snel en professioneel worden beoordeeld.