Van Waveren Transport: “De service bij Factview is echt van enorme toegevoegde waarde”

Het Amsterdamse Van Waveren Transport is al 50 jaar gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen, met name chemicaliën en motorbrandstoffen in bulk. Al drie generaties lang is dit internationale familiebedrijf gericht op veilig vervoer van (on)gevaarlijke stoffen over de weg.

Robbie Louman, QHSSE-manager bij Van Waveren Transport: “Tijdens een adviestraject in 2022 kwam naar voren dat ons bedrijf ook wat ondersteuning kon gebruiken voor het maken van prognoses en liquiditeitsbegrotingen. We zijn een bedrijf dat elk jaar groeit en dan geeft het richting banken vertrouwen als je professionele rapportages kunt aanleveren.

In oktober 2022 zocht ik voor het eerst contact met Planning Company/Factview en hebben we een online demo ingepland. We waren al snel gecharmeerd van het programma. De software van Factview beschikt over ontzettend veel functionaliteiten die een regulier financieel programma niet heeft.”

Mooi pakket

Voor het inrichten van de software was een stuk maatwerk nodig, waarbij we alle mogelijke ondersteuning van de adviseurs van Factview hebben gehad. Sindsdien zetten we de financiële software in voor rapportages, analyses en prognoses. Het is een mooi pakket om onze prognoses in te maken. We krijgen sindsdien heel positieve reacties van de bank: “Jullie zijn goed bezig.” Dat is natuurlijk fijn om te horen en prettig bij het zakendoen.

Service

“Ik ken werkelijk niemand met zoveel financiële kennis als de mensen van Factview. Je krijgt bij hen bijna het gevoel alsof je de enige klant bent. Er is ondersteuning te allen tijde. Als ik er niet uitkom, dan krijg ik uitleg en support zoveel als ik nodig heb. Met een beetje overleg komen we er samen altijd uit. Die service is echt van enorme toegevoegde waarde.”

Robbie Louman is QHSSE-manager bij Van Waveren Transport
vanwaverentransport.nl