Optimale dienstverlening voor Total Care

“Door de grote flexibiliteit van het pakket is Factview vrij eenvoudig op maat te maken”

Total Care is een familiebedrijf, waarin ook de directie en het management voor 1/3 participeren. Total Care is het moederbedrijf van drie bedrijven: CSU, Tzorg en Zizo. CSU is het grootste schoonmaakbedrijf van Nederland.
Tzorg is de grootste landelijke aanbieder van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding.
Zizo is de jongste loot aan de stam. Deze innovatieve startup is een professionele gemaksservice voor particulieren thuis waarop mensen rechtstreeks of via hun werkgever een schoonmaakmedewerker voor thuis kunnen inzetten, zodat ze meer kunnen ontspannen.

CSU won in 2020 de Koning Willem I Prijs in de categorie groot bedrijf. Deze prestigieuze Nederlandse prijs wordt toegekend aan ondernemingen die uitblinken in durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap.

“Omdat Total Care de afgelopen jaren flink in omvang is toegenomen, was ik op zoek naar financiële software voor onze liquiditeitsprognoses. Tijdens een zoekactie op internet kwam ik terecht op de website van Factview/Planning Company. Na een kennismaking met en demo door Dagmar van Eijs zijn we met elkaar in zee gegaan.

Het komt erop neer dat de meeste liquiditeitsprognoses gebaseerd zijn op de bankstand per maand. Maar de liquiditeit van ons bedrijf vertoont zoveel pieken en dalen dat wij daar ten behoeve van onze kredietlimiet en solvabiliteit dagelijks zicht op willen hebben. Dagmar heeft de software zodanig laten aanpassen dat het inmiddels precies aansluit bij onze wensen. Dat ontwikkelproces was heel leerzaam voor beide partijen.

Het grootste pluspunt van Factview is de flexibiliteit van de software, waardoor die vrij eenvoudig op maat te maken is. Het is zelfs relatief simpel om van Factview een maatwerkpakket te maken voor jouw bedrijf; je kunt op heel veel facetten zelf aanpassingen doen.
De mogelijkheden van het pakket zijn nog veel completer dan waar wij op dit moment gebruik van maken. Daarbij is de output ontzettend betrouwbaar.

Het is een groot voordeel dat Dagmar van Eijs in precies dezelfde positie heeft gezeten als de mensen die nu met zijn software werken. Hij spreekt de taal van de controller, kent onze dilemma’s, weet precies waar wij behoefte aan hebben.
Het gedachtegoed van de CEO van Planning Company is van A tot Z geborgd in het pakket; overal is aan gedacht. Voeg daarbij de weergaloze customer support en het plaatje is compleet.”

Erik Gooren is manager Control & Analytics bij Total Care en gebruikt Factview voor het maken van liquiditeitsprognoses.

Factview maakt jouw bedrijf toekomstbestendig met periodieke inzicht in de cijfers waarmee je ook in moeilijke tijden kan sturen. De applicatie wacht enkel nog op jouw data. Na het uploaden van de boekhouding toont Factview jou alle relevante rapportages. Meld je hier aan voor een DEMO.