Digitmind

Factview ging het gesprek aan met Caroline Blijlevens, eigenaar en directeur van online marketing bureau Digitmind. Digitmind zorgt ervoor dat ondernemers meer online zichtbaarheid krijgen via online campagnes, advertenties, websites of webshops, tekst en visuals. Met resultaat als einddoel. Hiervoor maken ze gebruik van de online kanalen die aansluiten op de doelgroep van de onderneming. Naast gebruiker en ambassadeur van Factview verzorgt Caroline tevens de online zichtbaarheid van Factview! Deze samenwerking is tot stand gekomen door bindende factor Jobien Wind. Jobien is zowel partner van Factview, als de businesscoach van Digitmind.

“De toegevoegde waarde van Factview zit hem echt in het inzicht. Omdat mijn cijfers heel inzichtelijk zijn kan ik daar heel makkelijk beleid op maken. Ik vind het heel fijn om bij Factview via een helicopterview te kijken en te kunnen inzoomen op verdachte zaken en te kijken welke factuur daar aan ten grondslag zit.”

“Het is heel erg fijn dat ik inzicht heb in de werking van Factview, aangezien ik de marketing voor Factview verzorg. Het is sowieso leuker om de marketing te verzorgen van producten of diensten waar je ook gevoel bij hebt.”

Digitmind groei tijdlijn

“Naast het feit dat ik klant ben van Factview ben ik ook echt ambassadeur van het pakket want het is makkelijk. Het is makkelijk in gebruik, het ziet er goed uit en ik zie in één oogopslag waar mijn winst weglekt. Ook vind ik het gewoon heel erg interessant om prognoses te kunnen maken.”

Hoe heb je de gebruiksvriendelijkheid ervaren?

“Ik had gedacht dat je veel meer uitleg nodig zou hebben en veel meer financieel onderlegd zou moeten zijn en dat is me 100% meegevallen. Ik heb enige basiskennis door een heao opleiding, maar ik ben het type ondernemer dat alles uitbesteed op het gebied van boekhouden en financiën. Ik denk ook dat Factview voor een ondernemer zonder financiële kennis niet heel moeilijk is. Ik vind het ook leuk om met online tools bezig te zijn en dan nog, met mijn beperkte kennis van financiële tools, werkt Factview gewoon goed. Ik doe de basis en daarmee kan ik prima uit de voeten. Het is een super makkelijk programma, heel gebruiksvriendelijk. Via een auditfile of koppeling met Exact heb je je cijfers. Hoe eenvoudig wil je het eigenlijk hebben? Je moet alleen even kijken of de kosten op de juiste plek zijn.”

Wat voegt Factview toe aan Digitmind?

“De toegevoegde waarde van Factview zit hem echt in het inzicht. Omdat mijn cijfers heel inzichtelijk zijn kan ik daar heel makkelijk beleid op maken. Ik vind het heel fijn om bij Factview via een helicopterview te kijken en te kunnen inzoomen op verdachte zaken en te kijken welke factuur daar aan ten grondslag zit.” “Door de suggestie van Jobien Wind hebben we in Factview nu ook verschillende grootboekrekeningen gemaakt voor alles wat we doen. Hierdoor hebben we meer inzicht gekregen in welke tak van sport het geld binnen komt. Dat had ik daarvoor niet bedacht. Hierdoor krijgen we alles heel inzichtelijk.”

Digitmind als klant

Raad je Factview aan?

“Factview lost problemen op voor ondernemers. Eigenlijk zouden alle ondernemers Factview in ieder geval een keer moeten testen. Ik raad Factview aan voor iedereen die niet heel veel geld aan dure consultants of accountantswerk uit wil geven, maar het zelf of met een businesscoach wil onderzoeken. Het is vooral geschikt voor ondernemers met personeel. Dan heb je al heel snel meerdere kosten en is het fijn om vooruit te kunnen kijken. Voor ondernemingen met personeel én meerdere vestigingen wordt het al helemaal interessant. Dan wil je gewoon een soort managementrapportage kunnen hebben van de actuele cijfers zonder dat dat heel veel tijd of heel veel geld kost.”

Factview maakt jouw bedrijf toekomstbestendig met periodieke inzicht in de cijfers waarmee je ook in moeilijke tijden kan sturen. De applicatie wacht enkel nog op jouw data. Na het uploaden van de boekhouding toont Factview jou alle relevante rapportages. Meld je hier aan voor een DEMO.