Klant Cases

hoe ervaren klanten Factview?

Lees hier hun ervaringen

Bij Factview staat de klant centraal. Ons streven is onze klanten optimaal succesvol te maken zodat zij toekomstbestendig kunnen ondernemen om zo hun doelen te realiseren. Omdat wij doorlopend ons aanbod innoveren, met onze klanten als uitgangspunt, gaat Factview altijd het gesprek aan om de behoefte en gebruikerservaringen van onze klanten te inventariseren. Op deze pagina vind je ervaringen van enkele van onze klanten uit verschillende branches, waarbij is gevraagd hoe zij Factview inzetten en de bijdrage die Factview levert aan het succes van hun onderneming.

Onze klant cases

Van Waveren Transport: “De service bij Factview is echt van enorme toegevoegde waarde”

“Ik ken werkelijk niemand met zoveel financiële kennis als Dagmar. Er is ondersteuning te allen tijde. Als ik er niet uitkom, dan krijg ik uitleg en support zoveel als ik nodig heb.”

Lees meer over Van Waveren Transport

Detacheringsbureau B&P Professionals: “Factview genereert waardevolle managementinformatie”

B&P Professionals bemiddelt ervaren en startende professionals voor uitdagende opdrachten. De inzichten van Factview stellen hen in staat financiële en commerciële cijfers te begrijpen en hierop te sturen.

Lees meer over B&P Professionals

PomWeld las- & snijtechniek: “Eenmaal goed ingericht = snel en helder overzicht”

“De overzichten die Factview genereert zijn heerlijk duidelijk en overzichtelijk. De output kan ik bovendien heel eenvoudig en fraai presenteren aan derden."

Lees meer over PomWeld

Optimale dienstverlening voor Total Care

Het grootste pluspunt van Factview is de flexibiliteit van de software, waardoor die vrij eenvoudig op maat te maken is. Het is zelfs relatief simpel om van Factview een maatwerkpakket te maken voor jouw bedrijf.

Lees meer over CSU Total Care BV

Confed, leverancier van industriële elektronica op maat

“Achteruitkijken kan prima met Excel. Vooruitkijken doe je met Factview”

Lees meer over Confed

Van Gerwen – Output en mogelijkheden van Factview veel groter dan met Excel

Twee jaar geleden kwamen we in contact met Dagmar van Eijs. Na zijn demopresentatie over de financiële software van Factview zijn we overgestapt.

Lees meer over Van Gerwen

Check Technologies

Ik zou Factview heel erg aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een rapportage programma waarin je zelf makkelijk rapportages kan bouwen. Ik denk dat het voor zowel startups als grote bedrijven goed werkt.

Lees meer over Check Technologies B.V.

Digitmind

"De toegevoegde waarde van Factview zit hem echt in het inzicht. Omdat mijn cijfers heel inzichtelijk zijn kan ik daar heel makkelijk beleid op maken."

Lees meer over Digitmind
Benji's logo

Benji’s

"Meten is weten, en daar gaat het in de horecaonderneming vaak mis. Wat ik sterk vind van Factview is de persoonlijke ondersteuning en expertise die achter de applicatie zit."

Lees meer over Benji’s

pamm

“Door Factview kan ik met weinig handelingen begroting, realisatie en prognose tegen elkaar afzetten. Daar zit voor mij de toegevoegde waarde van Factview”

Lees meer over PAMM