Klant Cases

hoe ervaren klanten Factview?

Lees hier hun ervaringen

Bij Factview staat de klant centraal. Ons streven is onze klanten optimaal succesvol te maken zodat zij toekomstbestendig kunnen ondernemen om zo hun doelen te realiseren. Omdat wij doorlopend ons aanbod innoveren, met onze klanten als uitgangspunt, gaat Factview altijd het gesprek aan om de behoefte en gebruikerservaringen van onze klanten te inventariseren. Op deze pagina vind je ervaringen van enkele van onze klanten uit verschillende branches, waarbij is gevraagd hoe zij Factview inzetten en de bijdrage die Factview levert aan het succes van hun onderneming.

Onze klant cases

Check Technologies

Ik zou Factview heel erg aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een rapportage programma waarin je zelf makkelijk rapportages kan bouwen. Ik denk dat het voor zowel startups als grote bedrijven goed werkt.

Lees meer over Check Technologies B.V.

Digitmind

"De toegevoegde waarde van Factview zit hem echt in het inzicht. Omdat mijn cijfers heel inzichtelijk zijn kan ik daar heel makkelijk beleid op maken."

Lees meer over Digitmind
Benji's logo

Benji’s

"Meten is weten, en daar gaat het in de horecaonderneming vaak mis. Wat ik sterk vind van Factview is de persoonlijke ondersteuning en expertise die achter de applicatie zit."

Lees meer over Benji’s

pamm

“Door Factview kan ik met weinig handelingen begroting, realisatie en prognose tegen elkaar afzetten. Daar zit voor mij de toegevoegde waarde van Factview”

Lees meer over PAMM

Om Factview.nl beter toegankelijk te maken gebruiken wij functionale, analytische en marketingcookies. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord. Lees hier meer over ons cookiebeleid.

ACCEPTEREN