Jaarrekening indienen bij de bank? Wees voorbereid op de gevolgen van coronasteun

Heb je de afgelopen jaren coronasteun ontvangen, zoals NOW, TVL, Tozo of bijzonder uitstel van betaling? Sommige tegemoetkomingen moet je terugbetalen. Heb je hierdoor een belastingschuld opgebouwd, dan moet je die uiteraard aflossen. Wees alert op de banken.

Lees meer

Financiële rapportage voor de bank, ook als het echt lastig wordt

Als onderneming met een lening of rekening courant zul je jouw bank geregeld financiële rapportages moeten verstrekken om aan te tonen hoe je organisatie ervoor staat. Ook als het echt lastig wordt. Het is dus zaak om je financiën zeer goed op orde te hebben en samen met je adviseur opnieuw je strategie te bepalen.

Lees meer

Ontwikkelingen Factview: Launch langverwachte nieuwe planningsmodule!

Factview, de Financial Intelligence applicatie van Planning Company, is uitgebreid met een nieuwe functionaliteit. Met ingang van 26 november brengen wij de nieuwe en verbeterde online versie van Factview uit.

Lees meer

Wat is de impact van de coronacrisis op mijn bedrijf?

De coronacrisis heeft een enorme impact op ons hele leven, maar vooral op dat van ondernemend Nederland – en ver daarbuiten. Deze crisis raakt organisaties van alle soorten en maten en in alle sectoren. Hoe gaan we daarmee om?

Lees meer

Inspelen op veranderde maatschappelijke normen en waarden

Bedrijven en organisaties streven naar continuïteit. Logisch, want heb je eenmaal een bedrijf of organisatie opgericht, streef je ernaar het te laten voortbestaan. Een natuurlijke drang die ook in de natuur voorkomt. De mens wil overleven, groeien en groter worden.

Lees meer